Enter your keyword

Το Βαμβακοσατέν είναι ένα κομψό ύφασμα που είναι σπουδαίο για χρήση στο σπίτι, κομψά ρούχα ή αξεσουάρ. Μάθετε για τα χαρακτηριστικά του βαμβακερού σατέν και δείτε για τι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Ιδιότητες βαμβακερού σατέν

Το Βαμβακοσατέν είναι ένα μαλακό και άνετο ύφασμα με βάρος 132γρ/τ.μ. Είναι ένα ελαφρύ ύφασμα με σατέν ύφανση που κάνει το ύφασμα πολύ λείο και του δίνει μία ήπια γυαλάδα. Η λεία επιφάνεια αυτού του υφάσματος είναι τέλεια βάση για περίπλοκα μοτίβα, καθώς και η μικρότερη λεπτομέρεια φαίνεται πολύ ξεκάθαρα. Ο αριθμός στημονιών και υφαδιών του βαμβακερού σατέν φτάνει μέχρι και 550 ανά 332. Οι αλλαγές σε πλάτος και μήκος του βαμβακερού σατέν μετά τη συρρίκνωση περνάει σχεδόν απαρατήρητη. Μετά το πρώτο πλύσιμο μπορεί να αλλάξουν και το πλάτος και το μήκος μέχρι +0,5%. Το βαμβακερό σατέν παράγεται τοπικά και έχει πιστοποίηση OEKO-TEX.

Τί χρειάζομαι για να ράψω με βαμβακερό σατέν;

Το βαμβακερό σατέν είναι ένα ύφασμα κατάλληλο για ράψιμο και με μηχανή και στο χέρι. Όταν δουλεύετε με βαμβακερό σατέν, ένα ψαλίδι ζιγκ-ζαγκ ή ένας περιστροφικός κόφτης με λεπίδα ζιγκ-ζαγκ θα είναι χρήσιμα, καθώς μπορούν να ελαχιστοποιήσουν το ξήλωμα των ακατέργαστων άκρων του υφάσματος. Μόλις αρχίσετε να ράβετε με βαμβακερό σατέν είναι καλό να ράβετε τις άκρες ή να χρησιμοποιείτε μία γαλλική ραφή, ώστε οι ακατέργαστες άκρες στο εσωτερικό των ρούχων να μην ξηλώνονται κατά τη χρήση και το πλύσιμο των ρούχων. Όταν ρελιάζετε κάτι που έχετε φτιάξει από βαμβακερό σατέν, διπλώστε δύο φορές την άκρη ή χρησιμοποιήστε ταινία λοξής κοπής.

Τί μπορώ να φτιάξω από βαμβακερό σατέν;

Το Βαμβακοσατέν που προσφέρουμε είναι ένα φυσικό ύφασμα που αναπνέει. Είναι ένα μαλακό ύφασμα που είναι ωραίο στην αφή και πέφτει όμορφα. Η απαλή γυαλάδα αυτού του συγκεκριμένου υφάσματος το κάνει τέλειο για κομψά ρούχα. Η σατέν ύφανση το κάνει ένα πολύ μαλακό και απαλό ύφασμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα για σεντόνια, αφού δεν θα προκαλέσει καμία ενόχληση, ακόμα και στο πιο ευαίσθητο δέρμα.

Κομψά ρούχα

Η απαλή γυαλάδα του Βαμβακοσατέν το κάνει μία σπουδαία επιλογή για κάθε είδος κομψού ρούχου. Καλά πουκάμισα με σχέδια ή κομψά φορέματα θα δείχνουν εκπληκτικά σε κάθε φωτογραφία. Τα καλοκαιρινά smart-καθημερινά ρούχα που είναι φτιαγμένα από βαμβακερό σατέν θα σας κάνουν να δείχνετε κομψοί στο γραφείο, αλλά θα σας δίνουν και αρκετό αέρα ώστε να νιώθετε άνετα μέσα στη μέρα. Ως ένα 100% βαμβακερό ύφασμα, το σατέν μας είναι μία σπουδαία επιλογή για καθημερινά ρούχα. Το ύφασμα αναπνέει και δεν θα νιώσετε ποτέ άβολα, ακόμα και στον πιο ζεστό καιρό.

Κουβέρτες και σεντόνια

Το σφιχτά υφασμένο βαμβακερό σατέν είναι ένα εκπληκτικό ύφασμα για ράψιμο προσαρμοσμένων κουβερτών βαρύτητας. Η σατέν ύφανση δεν θα επιτρέψει ούτε στις μικρότερες γυάλινες χάντρες να περάσουν από μέσα της. Τα σεντόνια που είναι φτιαγμένα από βαμβακερό σατέν δεν θα σας προσφέρουν μόνο έναν καλό και άνετο ύπνο, αλλά θα δείχνουν και φανταστικά – όποιο σχέδιο κι αν διαλέξετε θα δημιουργήσει μία πανέμορφη εικόνα στο βαμβακερό σατέν.

Διακοσμητικά υφάσματα στο σπίτι

Σας αρέσει να κάνετε πάρτι που οι καλεσμένοι σας δεν θα ξεχάσουν ποτέ; Χρειάζεστε μία δημιουργική λύση για να διακοσμήσετε τον εσωτερικό σας χρόνο; Η απαλή γυαλάδα του βαμβακερού σατέν θα κάνει τα πετσετάκια ή τα μαξιλάρια σας ακόμα πιο όμορφα.

Το βαμβακερό σατέν θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μοναδικά καθημερινά ρούχα ή ακόμα και αυτά που φτιάχνονται για μεγάλα γεγονότα. Αυτό το ύφασμα που αναπνέει μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους, από κομψά ρούχα μέχρι διακοσμητικά σπιτιού.