Enter your keyword

Διακοσμητικά μαξιλάρια εξωτερικού χώρου Dralon

Απολαύστε την κάθε εποχή με μαξιλάρια εξωτερικού χώρου dralon, που είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες

Τα μαξιλάρια εξωτερικού χώρου dralon είναι οι βασικές πινελιές για εξωτερικούς χώρους που προσκαλούν την οικογένεια και τους επισκέπτες να ξαπλώσουν και να χαλαρώσουν στην βεράντα ή στην πίσω αυλή. Επιπλέον: τα μαξιλάρια βεράντας παρέχουν επίσης ατελείωτες ευκαιρίες για να παίξετε με σχέδια και παλέτες που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή μέσα στο σπίτι σας. Δεν είστε σίγουροι ποιο να επιλέξετε; Τα διακοσμητικά αδιάβροχα μαξιλάρια εξωτερικού dralon εξισορροπούν την ομορφιά και αντέχουν σε ακραίες καιρικές συνθήκες καθ’ όλη τη διάρκεια της εποχής. Επίσης, αυτά τα μαξιλάρια εξωτερικού χώρου είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, διασφαλίζοντας ότι αντέχουν κάτω από τις ηλιακές ακτίνες και την βροχή, καθιστώντας τα το τέλειο ταίρι για τα έπιπλα σαλονιού δίπλα στην πισίνα ή την αυλή .

Για να συντονίσετε τα αδιάβροχα μαξιλάρια εξωτερικού χώρου σας, σκεφτείτε να μετρήσετε το μήκος και το πλάτος οποιουδήποτε καναπέ ή μαξιλάρι καρέκλας εξωτερικού χώρου για να βρείτε τα αντίστοιχα μεγέθη. Όταν επιλέγετε το καλύτερο μαξιλάρι εξωτερικού χώρου για εσάς, λάβετε επίσης υπόψη το υλικό. Για παράδειγμα, ύφασμα υψηλής ποιότητας, όπως μαξιλάρια εξωτερικού χώρου dralon , αντιστέκονται στη μούχλα, το χλώριο και το ξεθώριασμα. Επιπλέον, οι θήκες των μαξιλαριών τους πλένονται στο πλυντήριο, διατηρώντας τα σαν καινούρια.

Διακόσμηση βεράντας με μαξιλάρια εξωτερικού χώρου

Για υπαίθριες γωνιές ανάγνωσης και χώρους καθιστικού , σκεφτείτε να προσθέσετε μαξιλάρια εξωτερικού χώρου σε μονόχρωμες αποχρώσεις , μαξιλάρια με φωτεινά μοτίβα ή συνδυασμό και των δύο για να εμπνέετε οπτικό ενδιαφέρον και άνεση.

Κομψές μαξιλαροθήκες εξωτερικού χώρου σε ψηφιακή εκτύπωση – μονόχρωμα dralon με επίστρωση teflon .  Είναι ανθεκτικό, απωθεί το νερό, το λάδι και τους λεκέδες. Η επίστρωση  Teflon είναι πιστοποιημένη ως προηγμένη φροντίδα για έναν καλύτερο πλανήτη.
Το εσωτερικό γέμισμα μαξιλαριών εξωτερικού χώρου θα πρέπει να είναι από πολυεστερική ίνα.

Δείτε επίσης τα μαξιλάρια καρέκλας , πάγκου, ξαπλώστρας