Enter your keyword

Εσωτερικές Ιδέες Γραφείου. Οδηγός Σχεδίασης Και Διακόσμησης

Εσωτερικές Ιδέες Γραφείου. Οδηγός Σχεδίασης Και Διακόσμησης

Διαμορφώστε το γραφείο στο σπίτι σας σε ένα χώρο για εργασία, παιχνίδι και χαλάρωση.

Με όλο και περισσότερους ανθρώπους που εργάζονται από το σπίτι, είτε πλήρους είτε μερικής απασχόλησης, τα γραφεία στο σπίτι έχουν γίνει μια αναγκαιότητα για πολλούς από εμάς. Αλλά ακριβώς επειδή ένας χώρος που είναι για την εργασία δεν χρειάζεται να είναι θλιβερός ή απρόσωπος – στην πραγματικότητα, με το σωστό σχεδιασμό ένα γραφείο στο σπίτι μπορεί να γίνει το δικό σας καταφύγιο από τα άγχη του κόσμου.

Ενώ είναι πολύ απλό να δημιουργήσετε ένα λειτουργικό χώρο εργασίας στο σπίτι σας, η δημιουργία ενός κομψού γραφείου απαιτεί λίγο περισσότερη έμπνευση. Είτε ψάχνετε για ένα μοντέρνο γραφείο ή για ένα vintage σπίτι, είτε πρόκειται για ένα σύγχρονο σκανδιναβικό ή βιομηχανικό σχέδιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ιδέες για να προσδώσετε ζωντάνια στον χώρο εργασίας σας!

Σύγχρονες Ιδέες Για Το Σπίτι

Εάν δουλεύετε τακτικά από το σπίτι ή έχετε ένα χόμπι ή ένα πλευρικό έργο που περνάτε πολύ καιρό, ένα σύγχρονο γραφείο στο σπίτι είναι ένας πολύ καλός τρόπος ώστε να είστε πιο παραγωγικοί και να χαρίσετε στον εαυτό σας έναν μικρό ιδιωτικό χώρο όπου μπορείτε να εργαστείτε ανενόχλητοι.

Ενώ οι σύγχρονοι χώροι εργασίας δεν είναι συχνά αρκετά λειτουργικοί στο σχεδιασμό, στο σπίτι είστε ελεύθεροι να βάλετε τη δική σας σφραγίδα στα πράγματα. Δημιουργήστε ένα σταθμό εργασίας – ένα ξύλινο γραφείο αρκετά μεγάλο που θα στεγάσει έναν υπολογιστή ή laptop, μαζί με ένα μικρό χώρο τραπέζι για έγγραφα και πλαισιώστε το με όσα έργα τέχνης, ράφια και προσωπικές πινελιές επιθυμείτε.

Αν ο χώρος είναι περιορισμένος, σκεφτείτε ένα γωνιακό γραφείο για να δώσετε στον εαυτό σας λίγο περισσότερο χώρο ή ένα σετ σε οποιαδήποτε διαθέσιμη γωνιά. Γωνίες με παράθυρο είναι ιδανικές, καθώς το φυσικό φως είναι εξαιρετικό για την παραγωγικότητα. Φροντίστε απλά να εξοπλιστείτε με ένα καλό σετ κουρτινών έτσι ώστε οι ηλιόλουστες ημέρες να μην παρέμβουν αρνητικά στη δουλειά σας.

Για να κάνετε το γραφείο στο σπίτι σας πιο ζωντανό, σκεφτείτε να ενσωματώσετε ανοιχτά ράφια όπου μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε βιβλία και λειτουργικά αντικείμενα μαζί με διακοσμητικά στοιχεία και αντικείμενα προσωπικής σημασίας.

Τα ουδέτερα χρώματα όπως τα γκρίζα, τα λευκά και τα σιωπηλά μπλουζ επιλέγονται συνήθως για τα γραφεία του σπιτιού για να κρατήσουν τα πράγματα σε μια ισορροπία μέσω της απλότητας.

Vintage Ιδέες Γραφείου Στο Σπίτι

Αν νομίζετε ότι μια μελέτη θα πρέπει να είναι η ιδιωτική σας υποχώρηση από τη φασαρία και το θόρυβο του εργαζόμενου κόσμου, ένα ζεστό vintage γραφείο στο σπίτι μπορεί να είναι για σας. Μια ενημέρωση σχετικά με το sanctorum sanctum των προηγούμενων ετών μπορεί να προσφέρει ένα μέρος για ιδιωτική χαλάρωση όσο και για εργασία.

Φυσικά, θα θελήσετε να συγκεντρώσετε μερικά έπιπλα αντίκες από τις αγαπημένες σας εποχές, είτε πρόκειται για ένα ξύλινο γραφείο με πτυσσόμενο τραπέζι γραφής είτε για ένα γραφείο με αντίκες βελανιδιάς γεμάτο με συρτάρια για τα προσωπικά σας εφέ. Εάν είστε περισσότερο οπαδός της εμφάνισης της δεκαετίας του 1960, αναζητήστε μερικά κλασικά σχέδια, όπως μια καρέκλα γραφείου Panton και ένα γραφείο Borge Mogensen.

Οι τοίχοι με επένδυση από ξύλο είναι μια αυθεντική πινελιά, αλλά μπορεί να είναι λίγο πάνω από την κορυφή για μερικούς – ωστόσο, είναι εύκολο να επιτευχθεί μια καλή βοήθεια από ράφια, ώστε να μπορείτε να περιβάλλετε τον εαυτό σας με τις αγαπημένες σας αναγνώσεις. Αν θέλετε έναν καναπέ, ένα δέρμα είναι ένα διαχρονικό σχέδιο που ταιριάζει στο σπίτι οποιαδήποτε εποχή. Οι βελούδινες κουρτίνες σε μπορντό χρώμα προσθέτουν μια κλασική και πολυτελή πινελιά στα παράθυρά σας. Τα χνουδωτά κινεζικά χαλιά επίσης μπορούν να ενισχύσουν το αποτέλεσμα και να προσδώσουν ζεστασιά στον χώρο, ενώ μερικές κλασικές λάμπες γραφείου θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε αρκετές ώρες τη νύχτα.

Σκανδιναβικές Ιδέες Γραφείου Στο Σπίτι

Αποτελεσματικότητα, απλότητα και στυλ, οι λέξεις-κλειδιά για το σκανδιναβικό γραφείο στο σπίτι. Τα καλά νέα είναι ότι χάρη στη δημοτικότητα των επίπλων σε στυλ Scandi, όλα τα κομμάτια που χρειάζεστε είναι άμεσα διαθέσιμα.

Αυτό το ύφος τονίζει τον μινιμαλισμό, το φως και το διάστημα: με άλλα λόγια, εάν δεν χρειάζεστε κάτι για να κάνετε την εργασία σας, ίσως αυτό δεν πρέπει να βρίσκεται στο γραφείο σας. Ξεκινήστε με ένα απλό, ανεξάρτητο ξύλινο γραφείο, άνετα αλλά όχι πολυτελή καθίσματα και ίσως μια βιβλιοθήκη που φέρει μερικά κείμενα που βελτιώνουν την παραγωγικότητα. Η σκανδιναβική διακόσμηση είναι για να κάνεις περισσότερα με λιγότερα, και αν αυτό είναι η δουλειά σας, αγκαλιάστε το!

Εάν θέλετε να ζεστάνετε λίγο τα πράγματα, προσθέστε ένα μικρό καναπέ και ένα τραπέζι, ένα κυκλικό κιβώτιο και μερικές κορνίζες που φέρουν οικογενειακές φωτογραφίες. Μια λάμπα γραφείου anglepoise είναι επίσης μια ωραία επιλογή που ταιριάζει στο θέμα.

Τα χρώματα περιορίζονται κατά κύριο λόγο σε μαύρο, λευκό και πράσινο του πεύκου στην παραδοσιακή φιλοσοφία σχεδίασης Scandi, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να προσθέσετε ένα μόνο χρώμα αν τα πράγματα φαίνονται υπερβολικά αυστηρά. Εναλλακτικά, μερικά πράσινα φυτά σε γλάστρες μπορούν να ζωντανέψουν τα πράγματα.

Θυμηθείτε ότι η ακαταστασία είναι ο φυσικός εχθρός του Σκανδιναβικού γραφείου στο σπίτι. Κρατήστε τα πράγματα καθαρά και ελάχιστα και αφήστε στον εαυτό σας άφθονο χώρο για να μετακινηθείτε. Τα έπιπλα πρέπει να είναι μικρά και μην ξεχάσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το φυσικό φως σε καθαρούς λευκούς τοίχους και επιφάνειες.

Βιομηχανικές Ιδέες Γραφείου Στο Σπίτι

Μια μοντέρνα εμφάνιση που βρίσκεται στο κέντρο των διαμερισμάτων μιας πόλης, ένα βιομηχανικό γραφείο στο σπίτι, μαλακώνει τις σκληρές άκρες του βιομηχανικού σχεδιασμού με έναν προσωπικό και παιχνιδιάρικο τρόπο για να δημιουργήσει ένα μέρος που είναι ιδανικό για καθημερινές εργασίες ή για κουβέντα με πελάτες

Η βιομηχανική chic συνήθως προσπαθεί να συνδυάσει τις υφές του ξύλου, του μετάλλου και των τοιχοποιιών με αρμονικό τρόπο. Γι ‘αυτό κρατήστε αυτά τα υλικά κατά νου όταν επιλέγετε έπιπλα. Τα γυμνά τούβλα και τα δάπεδα από σκυρόδεμα, οι εκτεθειμένες σωληνώσεις και οι μεταλλικές κλίμακες είναι όλα φανταστικά θεμέλια για να προσθέστε ακριβώς τη σωστή επίπλωση.

Μια ξύλινη περιστρεφόμενη καρέκλα απέναντι σε ένα απλό ξύλινο γραφείο με χαλύβδινα πόδια είναι μια μεγάλη αρχή. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε ένα παλιό δίσκο εγγράφων και για φινίρισμα μια λάμπα – εναλλακτικά, τα κρεμαστά λαμπάκια με γυμνό λαμπτήρα που είναι ιδανικά για το αυθεντικό “πάτωμα του εργοστασίου”.

Εάν χρειάζεστε ένα χώρο comfier για να χαλαρώσετε, μια μαύρη δερμάτινη πολυθρόνα και ένα γυάλινο τραπέζι δημιουργούν ένα υπέροχο σταθμό για τον καφέ. Εν τω μεταξύ, διασκορπίζοντας μερικές Art Deco εμπνευσμένες γύρω γύρω – μινιατούρες, γλυπτά μπορείτε να παρέχετε μια μεγαλύτερη βιομηχανική αίσθηση.. Όσον αφορά τα παράθυρα, οι μεταλλικές θύρες γραφείου παρέχουν μια δροσερή σύγχρονη άκρη που είναι σύμφωνη με το περιβάλλον. Αυτό το στυλ δεν πρέπει να στηρίζεται όλο σε τούβλα και μεταλλοτεχνία. Μια μαλακή κουβέρτα μάλλινη μπορεί να προσφέρει ανακούφιση από ένα ψυχρό τσιμεντένιο πάτωμα.

Δημιουργώντας το δικό σας γραφείο στο σπίτι, επιλέξτε όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεστε για να διακοσμήσετε το χώρο σας από το Velona.gr! Θα βρείτε πολλά που θα σας εμπνεύσουν κατά την περιήγηση στο απόθεμά μας.

Αφήστε μια απάντηση