Enter your keyword

Πώς να αποφύγετε το ξεθώριασμα των μαξιλαριών εξωτερικού χώρου σας

Πώς να αποφύγετε το ξεθώριασμα των μαξιλαριών εξωτερικού χώρου σας

Πώς να αποφύγετε το ξεθώριασμα των μαξιλαριών εξωτερικού χώρου σας. Ανεξάρτητα από το πόσο ωραία είναι τα έπιπλα του εξωτερικού σας χώρου, τα ξεθωριασμένα μαξιλάρια θα τα κάνουν να φαίνονται πολύ χειρότερα. Τα υψηλής ποιότητας μαξιλάρια εξωτερικού χώρου θα μπορούσαν να φέρουν αυτή την πινελιά χρώματος ή χαρακτήρα στην υπαίθρια περιοχή διασκέδασής σας.

Αγοράστε ποιότητα, αγοράστε μία φορά

Η διαφορά μεταξύ φθηνών και υψηλής ποιότητας μαξιλαριών είναι η ποιότητα των χρησιμοποιούμενων υλικών. Δεν είναι μόνο η ραφή που είναι συχνά κατώτερη, κάνοντας τα φτηνά μαξιλάρια να σκίζονται πολύ ταχύτερα από τα μαξιλάρια ποιότητας, αλλά το ύφασμα και οι βαφές συχνά δεν είναι κατάλληλα για εξωτερικές συνθήκες. Τα μαξιλάρια ποιότητας χρησιμοποιούν υφάσματα που είναι ανθεκτικά στην ηλιακή ακτινοβολία και το νερό, ώστε να είστε σίγουροι ότι τα μαξιλάρια εξωτερικού χώρου σας θα είναι σε θέση να αντέχουν στο ηλιακό φως και τον καιρό που έρχεται με την ύπαιθρο. Οι βαφές που χρησιμοποιούνται σε καλής ποιότητας εξωτερικά μαξιλάρια έχουν επίσης σχεδιαστεί για να αντιστέκονται στον καιρό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, βοηθώντας να διατηρήσετε τα προσαρμοσμένα μαξιλάρια σας σαν καινούργια για αρκετά χρόνια.

Αποφύγετε την υπερβολική έκθεση

Εάν γνωρίζετε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε τα μαξιλάρια εξωτερικού χώρου σας για μερικές μέρες, προσπαθήστε να κρατήσετε τα μαξιλάρια μακριά από τις καιρικές συνθήκες.

Πολλά σετ εξωτερικού χώρου διαθέτουν αποθηκευτικούς χώρους για μαξιλάρια, βοηθώντας σας να τα αποθηκεύετε μέχρι να τα χρησιμοποιήσετε ξανά στην υπαίθρια περιοχή ψυχαγωγίας σας. Όσο λιγότερο χρόνο περνούν τα μαξιλάρια σας εκτεθειμένα στις διάφορες καιρικές συνθήκες, τόσο περισσότερο θα διαρκέσουν.

Φροντίστε τα μαξιλάρια σας και θα σας φροντίσουν κι αυτά

Αν τα μαξιλάρια εξωτερικού χώρου σας βραχούν λίγο με τη βροχή , τοποθετήστε τα κάπου ζεστά και στεγνά για να στεγνώσουν. Αυτό εμποδίζει τα μαξιλάρια του πάγκου να μουχλιάσουν και συμβάλλει στην παράταση της διάρκειας ζωής των υφασμάτων.

Το πλύσιμο ή ο καθαρισμός των μαξιλαριών σας μπορεί να σας βοηθήσει να τονίσετε τα χρώματα του υφάσματος και να τα κάνετε να μοιάζουν και πάλι νέα, απλά φροντίστε να πλένετε σύμφωνα με τις οδηγίες στην ετικέτα φροντίδας. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα προκαλέσετε ζημιά στα μαξιλάρια σας. Τέλος, τα μαξιλάρια και τα έπιπλα εξωτερικού χώρου θα διαρκέσουν περισσότερο εάν τα κρατήσετε υπό κάλυψη και μακριά από τα διάφορα καιρικά φαινόμενα, οπότε προσπαθήστε να κρατήσετε τα έπιπλά σας κάτω από μία βεράντα ή πέργκολα.

Αφήστε μια απάντηση