Enter your keyword

Διακόσμηση σπιτιού με μαξιλάρια, καλύμματα και κουρτίνες

Διακόσμηση σπιτιού με μαξιλάρια, καλύμματα και κουρτίνες

Πως να διακοσμήσετε το σπίτι σας μόνοι σας. Υπάρχουν πολλά βιβλία και άλλες πληροφορίες σχετικά με το πώς να βελτιώσουμε την εσωτερική διακόσμηση μόνοι μας. Εμείς θα αναφερθούμε σε τρεις τρόπους.
 Ο πρώτος τρόπος για να κάνετε το χώρο σας καλύτερο – είναι να το διακοσμήσετε με μαξιλάρια. Τα μαξιλάρια μπορούν να είναι διάφορα: με φερμουάρ, με μπορντούρα ή με βολάν. Μαξιλάρια-φάκελοι με μπροστινή διακόσμηση και χωρίς. Με δεσμούς και λοξοτομήσεις στα άκρα ή με τσέπες σε σχήμα καρδιάς. Ψηλά στρόγγυλα και τετράγωνα – πλαισιωμένα ή μη. Ρολά με μαζεμένες άκρες, με ευθεία πλευρικά τοιχώματα και με πλευρικά κορδόνια. Επίπεδα μαξιλάρια με δεσμούς και βολάν για καρέκλες. Υπάρχουν ακόμη και σε μορφή κουτιών ή πουφ για κατοικίδια ζώα. Για τη δημιουργία όλων των παραπάνω μαξιλαριών μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σε διάφορες εκδόσεις.
 Ο δεύτερος τρόπος διακόσμησης – είναι τα καλύμματα για έπιπλα. Η πανδαισία χρωμάτων και τόνων θα εξαρτηθεί μόνο από εσάς. Καλύμματα υπάρχουν με διακοσμητικό στην πίσω επιφάνεια, με γωνιακές πτυχώσεις. Και για διάφορα έπιπλα: για καρέκλες με ψηλή πλάτη, πολυθρόνες και καναπέδες, καθώς και για στηρίγματα για τα πόδια, και πολλά άλλα. Καλύμματα επίσης υπάρχουν με σχέδια στις κορυφές, πτυχώσεις και ένθετα. Ραμμένα με ελεύθερες ραφές, με κάτω νάζια σε σχήμα ανταμωμένων πτυχώσεων και ούτω καθεξής.
 Και ο τρίτος τρόπος – οι κουρτίνες. Οι κουρτίνες μπορούν να είναι με λαμπρεκέν και γιρλάντες, με πλαισιωμένα άκρα, συνδέοντας έτσι τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο, αλλά και ταυτόχρονα δημιουργώντας αίσθηση ηρεμίας και προστασίας από το κρύο και τη ζέστη. Με επάνω επένδυση ταρτάν και πολλά άλλα.
 Οι δημιουργημένες με τα χέρια σας παραπάνω μέθοδοι διακόσμησης και εμπλουτισμού του εσωτερικού σας χώρου, θα σας κάνουν να αισθάνεστε καλύτερα και δεν θα επιτρέψουν να σκεφτείτε ότι κάπου αλλού θα εμφανιστεί ένα ίδιο ντιζάιν με το δικό σας. Διαλέγετε μόνοι σας το ύφασμα και τη μέθοδο δημιουργίας του έργου τέχνης σας. Διότι, αν δεν είστε επαγγελματίας, η επανάληψη του αριστουργήματος σας είναι αδύνατη. Αν δεν τα καταφέρατε σε όλα και εμφανίστηκαν κάποια λάθη, τα οποία τα είδατε μετά την ολοκλήρωση του έργου σας, μην ανησυχείτε και κάντε το όχι μειονέκτημα αλλά πλεονέκτημα, απλά προσθέτοντας μερικές μικρές λεπτομέρειες, που θα κρύψουν το μειονέκτημά σας.

Αφήστε μια απάντηση