Enter your keyword

Χρησιμοποιήστε μονόχρωμα σχέδια εάν θέλετε να έχετε αντίκτυπο και να προσθέσετε ένταση.

Χρησιμοποιήστε μονόχρωμα σχέδια εάν θέλετε να έχετε αντίκτυπο και να προσθέσετε ένταση.

Σε πόλη ή σε ένα σύγχρονο ύφος για κουρτίνες ρόμαν σε ρίγα, αυτό το ύφασμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κάλυμμα για καρέκλα με άποψη. Τα έπιπλα μπορούν να είναι σε λαμπερό μαύρο, οι τοίχοι λευκοί και τα αξεσουάρ λίγα. Αυτό θα δημιουργήσει ένα αστικό, μοντέρνο σχέδιο. Εάν θέλετε μονόχρωμο σχέδιο με προτίμηση σε εξοχικό στυλ, τότε αναζητήστε σχέδια με κεντημένες παραστάσεις. Μπορείτε να κρατήσετε αυτό το σχέδιο για το ύφασμα της κουρτίνας ή να το χρησιμοποιήσετε ως ταπετσαρία. Για κρεβατοκάμαρα, χρησιμοποιήστε το με λευκά σεντόνια και γεμίστε το κρεβάτι με μαξιλάρια με κεντημένες παραστάσεις και λινά υφάσματα παλαιού τύπου. Εάν θέλετε να “μαλακώσετε” ένα μονόχρωμο σχέδιο, θα μπορούσατε να ενσωματώστε αποχρώσεις του γκρίζου στο χρωματικό σχέδιο. Αυτό θα ήταν καλό χρώμα για να χρησιμοποιήσετε στους τοίχους αντί για το λευκό που ίσως δείχνει άκαμπτο και κλινικό. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του λευκού, έτσι, θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα πιο απαλό λευκό αντί για ένα έντονο.
Αξεσουάρ
Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα έντονο χρώμα όπως είναι το κόκκινο του πυλώνα, φούξια ή μωβ. Χρησιμοποιήστε το σε αξεσουάρ για να το αμβλύνετε. Ένας θεματικός τοίχος σε έντονη ταπετσαρία μπορεί να προσδώσει μία πινελιά αίγλης. Αναζητήστε ένα μοτίβο σε μεγάλη κλίμακα ή με πλατιά ρίγα. Θα μπορούσατε να προσθέσετε και έργα τέχνης. Αν δεν βρείτε αυτό που θέλετε, μπορείτε να σχεδιάσετε τα δικά σας. Αγοράστε έναν μεγάλο κενό καμβά και λίγη μαύρη μπογιά και βάψτε το δικό σας έργο τέχνης κατά παραγγελία.
Κομψό ύφος

Αυτά τα σχέδια είναι κατάλληλα για κάθε δωμάτιο σε ένα σπίτι, αλλά είναι ιδανικά για τραπεζαρίες, καθώς είναι ο κατάλληλος χώρος για να προσθέσετε μία πινελιά έντασης, ιδιαίτερα με ένα ζωηρό χρώμα έμφασης. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να εισάγετε ένα μονόχρωμο σχέδιο στο σπίτι σας εάν δεν θέλετε να έχετε ένα δωμάτιο εξ’ ολοκλήρου σε αυτά τα χρώματα. Ξεκινήστε να εισάγετε μικρές πινελιές όπως μαξιλάρια, κεριά ή βάζα. Μη φοβάστε να χρησιμοποιήσετε ένα ασπρόμαυρο σχέδιο. Μπορεί να δείξει πραγματικά κομψό και δεν αποτελεί μόνο επιλογή των εφήβων!

Αφήστε μια απάντηση