Enter your keyword

Πώς να τακτοποιήσετε τέλεια τα μαξιλάρια στον καναπέ σας

Πώς να τακτοποιήσετε τέλεια τα μαξιλάρια στον καναπέ σας

Ίσως να σκέφτεστε, γιατί είναι τόσο σημαντική η τακτοποίηση μαξιλαριών σε έναν καναπέ.
Λοιπόν, αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό, καθώς η τακτοποίηση τους με σωστό τρόπο δεν θα προσθέσει μόνο το σωστό ποσό δράματος στο σαλόνι σας. Αλλά θα σας επιφέρει επίσης μερικά καταπληκτικά συγχαρητήρια από τους επισκέπτες και τους φίλους.
Ένας καναπές χωρίς μαξιλάρια είναι σαν ένας κενός καμβάς που προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες να φανταστείς και να ζωγραφίσεις οτιδήποτε επιθυμείς. Πάρτε την ευκαιρία αυτή και δώστε στον καναπέ σας στιλ με μαξιλάρια που θα δώσουν ζωή στο θαμπό σαλόνι σας. Παρόλο που δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για την τοποθέτηση των μαξιλαριών σε έναν καναπέ, υπάρχουν μερικοί τρόποι που σίγουρα θα μπορούσαν να ομορφύνουν εκπληκτικά την εμφάνιση των πολύτιμων αντικειμένων σας. Λοιπόν, ας τους δούμε!
Ο συνδυασμός και το ταίριασμα είναι μια τεχνική που πάντα λειτουργεί. Βάλτε όλα τα χρώματα στον ουδέτερο καναπέ σας και προσθέστε μια ζωηράδα χρωμάτων στο σαλόνι σας. Ένας εκλεκτικός συνδυασμός μαξιλαριών σίγουρα θα ξεδιπλώσει το στιλ του σαλονιού σας.
Διαφορετικά μεγέθη μαξιλαριών θα δώσουν στο σαλόνι σας μια κομψή εμφάνιση. Για μια πλήρη εμφάνιση, τοποθετήστε μερικά μικρά μπροστά από τα μεγαλύτερα. Θα ήταν υπέροχο αν χρησιμοποιούσατε μαξιλάρια σε αντίθετα ή συμπληρωματικά χρώματα για να κάνετε την εμφάνιση ακόμα καλύτερη.
Για τον καναπέ σας στο αίθριο, μπορείτε να τοποθετήσετε μαξιλάρια με γέμισμα από ίνες, ενώ για αυτόν που βρίσκεται στο σαλόνι αγοράστε αυτά που έχουν πούπουλα ή γέμισμα με πούπουλα. Αυτά με γέμισμα με πούπουλα είναι εξαιρετικά για χουζούρεμα καθώς παρακολουθείτε μια ταινία, ενώ αυτά με γέμισμα από ίνες είναι καλά για την υποστήριξη της πλάτης όταν πίνετε τσάι με τον σύντροφό σας στο αίθριο.

Μαξιλαροθήκες

Οι μαξιλαροθήκες διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων – σχεδίων  και χρωμάτων. Αλλάξτε τα καλύμματα σύμφωνα με την περίσταση και δώστε στο δωμάτιό σας ή στο αίθριο μια εορταστική αίσθηση.
Για παράδειγμα, αγοράστε μαξιλαροθήκες σε:
  • κόκκινο χρώμα
  • πράσινο χρώμα
Mε σχέδια όπως νιφάδες χιονιού ή χριστουγεννιάτικα δέντρα για τα Χριστούγεννα ή με χρυσαφένιες διακοσμήσεις.
Ορισμένοι καναπέδες διατίθενται με μικρά και μεγάλα μαξιλάρια. Μπορεί να δείχνουν ωραία, αλλά μια αλλαγή με μια προσθήκη της αρέσκειάς σας θα δώσει στο σαλόνι και στον καναπέ σας μια πιο προσωπική πινελιά.
Μια από τις πιο απλές και πιο συχνές διαμορφώσεις είναι η τοποθέτηση δύο τετράγωνων μαξιλαριών στις άκρες κοντά στο υποβραχιόνιο του καναπέ, δύο μικρότερα μαξιλάρια δίπλα τους και ένα ακριβώς στο κέντρο. Αυτή η τεχνική διαμόρφωσης μαξιλαριών δεν αποτυγχάνει ποτέ και δείχνει ωραία σε κάθε περίπτωση με όλες σχεδόν τις επιλογές και προσδίδει στον καναπέ μια εξαιρετική όψη.

One Comment

  1. Που μπορώ να τα αγοράσω

Αφήστε μια απάντηση